Tel: 0402826666

Actuele vrachten

Actuele vrachten

Via een inlogscherm op onze website kunnen onze vaste relaties toegang krijgen tot ons Track & Trace programma. Hier heeft men op elk moment inzicht waar een vracht zich bevindt. Maar ook kunnen orders rechtstreeks in ons systeem worden geplaatst. Onze relevante partner neemt direct al de benodigde maatregelen, zoals het afstemmen van de order met de leverancier om de lading te verschepen. Alle betrokkenen hebben zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag inzicht in de status van de betreffende order.

Goederen kunnen worden opgeslagen in een van de Logistic services warehouses. Middels ons portal kan opdracht gegeven worden goederen van en naar het warehouse te transporteren. Ook kan online de voorraad in het warehouse worden ingezien.

“Wij bieden diverse oplossingen aan voor uw logistieke ICT-vraagstukken, waaronder; EDI-verbindingen, Track & Trace, warehouse-managementprocessen, maatwerk via webapplicaties maar ook eenvoudige order-entry. Doordat wij op tijd geïnvesteerd hebben, en blijven investeren, zijn wij klaar voor de toekomst!”